viernes, 22 de mayo de 2015

BALANÇ CAMPANYA ELECTORAL 2015

Bona nit a tothom,

Acabada ja la campanya electoral, des del Partit dels Socialistes de Catalunya, Candidatura de Progrés, volem fer balanç del que ha estat la campanya de les presents eleccions municipals 2015. Així doncs, en primer lloc, us volem donar les gràcies per  haver assistit a les nostres reunions i xerrades, per haver-nos rebut  a les vostres llars, als vostres comerços, pel carrer, arreu del poble, i permetre presentar-nos com a candidatura i alhora, poder explicar-vos el nostre programa electoral.

Moltes gràcies, per la vostra paciència i comprensió!!!

En qualsevol cas, especialment, volem demanar-vos les nostres més sentides disculpes si hem estat inoportuns o excessius en el nostre discurs, també, disculpes, si per defecte, no us hem pogut fer arribar personalment el nostre missatge electoral.

Hem volgut ser sensibles en no participar en una campanya agressiva de propaganda i publicitat electoral “a dojo”, limitant-nos a tenir una mínima presència, però sempre necessària, en els diferents rètols electorals.

D'altra banda, arran de queixes i diversos suggeriments que vàrem rebre, també vàrem decidir enretirar la propaganda electoral de la nostra candidatura dels Col.legis, a fi de no aclaparar els nostres fills amb tanta propaganda electoral, i sobretot, de no utilizar-los com a instrument de propaganda electoral per captar la vostra atenció o assistència als diferents actes electorals. Hem volgut ser especialment sensibles en aquest aspecte.

També, arran d'unes inacceptables pintades sobre els rètols electorals de diferents candidats, vàrem expressar, i volem reiterar, la nostra més enèrgica condemna als  citats actes vandàlics i d'incivisme contra qualsevol candidatura o atemptat contra la seva persona i família.

Finalment cal destacar que en aquesta contesa electoral, gràcies a Empordà TV, també hem tingut ocasió de fer per primera vegada a Llançà, un Debat Electoral, entre els diferents candidats a l'Alcaldia. Ha estat un autèntic exercici de democràcia i d'exposició transparent de les nostres respectives candidatures i programes electorals. Creiem que vàrem ser curosos i respectuosos amb el to del Debat, si bé, varen haver-hi moments de forta i contundent dialèctica en la confrontació dels diferents programes amb l'acció de govern, especialment necessària, quan enteníem que no es deia la veritat, o es pretenien atribuir com a propis, mèrits, feines o inversions dutes a terme per altres formacions polítiques, actualment a l'Oposició, o per altres Administracions Públiques, i no pas, precisament per part del fins ara, govern de l'Ajuntament de Llançà.

El format del Debat no va donar per més, però en fi,  entenem que va servir com un valuós exercici de confrontació democràtica entre les diferents candidatures a l'Alcaldia, i en particular,  per tal de donar-vos a conèixer el perfil propi de cada candidat. Lamentem però, la falta d'assistència d'una de les candidatures, en aquest Debat, doncs va ser expressa voluntat de tots els candidats que hi vàrem assistir, que dita candidatura també es mereixia el seu espai mediàtic per tal de donar-se a conèixer davant l'opinió pública, més quan és la primera vegada que es presenta.

Ara, acabada aquesta darrera jornada electoral, Llançà per fi es queda en silenci, demà jornada de reflexió, i el diumenge, novament, ens toca a tots decidir el millor pel nostre poble, i per aquest motiu, us cridem a la gran participació ciutadana, recordeu que només així, vàrem aconseguir la rebaixa real i efectiva del IBI o contribució urbana.

Tots junts, ho podem fer  possible!!!

Us cridem perquè diumenge, concorreu massivament a les urnes, ja que cada vot és l'expressió de la vostra voluntat i sobretot és una nova oportunitat per Llançà!!!, per la gent de Llançà!!!

Tant de bo siguem mereixedors de la vostra confiança, com a alternativa de govern, per la propera Legislatura!!!

Ja n'hi ha prou d'aquest color, reacciona!!!

Una forta abraçada i molt bona nit a tothom!!!

Francesc Guisset Lagresa
Candidat a l'Alcaldia
PSC - Candidatura de progrés

No hay comentarios:

Publicar un comentario