martes, 12 de mayo de 2015




En nom i representació de l’Agrupació de Llançà del Partit dels Socialistes de Catalunya, Candidatura de Progrés, volem expressar la nostra més enèrgica condemna als actes vandàlics que s’estan produint en els darrers dies, als rètols electorals de les diferents Candidatures Municipals.  Lamentem la caricaturització de les imatges, la distorsió dels diferents eslògans electorals, i encara expressem amb molta més contundent repulsa a qualsevol expressió d’amenaça o agressió a la integritat personal dels diferents candidats a les eleccions municipals.

La llibertat d’expressió té com a límit més estricte i que mai es pot traspassar, el mateix respecte als valors democràtics, a les diferents ideologies, i en especial, a  les persones que encapçalem les diferents formacions polítiques que concorren a unes eleccions democràtiques.

En paraules de Voltaire, “No estic d’acord amb el que dius, però estic disposat a donar la meva vida per a què tinguis dret a dir-ho”.

Francesc Guisset i Lagresa
1er Secretari de l’Agrupació PSC-CP de Llançà
Candidat a l’Alcaldia   




En nombre y representación de la Agrupación de Llançà del Partido de los Socialistas de Cataluña, Candidatura de Progreso, queremos expresar nuestra más enérgica condena a los actos vandálicos que se están produciendo en estos últimos días, en los carteles electorales de las diferentes Candidaturas Municipales. Lamentamos la caricaturización de las imágenes, la distorsión de los diferentes eslóganes electorales, y aún expresamos con mayor contundencia nuestra repulsa a cualquier expresión de amenaza o agresión a la integridad personal de los diferentes candidatos a las elecciones municipales.

La libertad de expresión tiene como límite más estricto y que jamás puede traspasarse, el propio respeto a los valores democráticos, a las diferentes ideologías y en especial, a las personas que encabezamos las distintas formaciones políticas que concurren a unas elecciones democráticas.

En palabras de Voltaire, "No estoy de acuerdo con lo que dices, pero estoy dispuesto a dar mi vida por que tengas derecho a decirlo”.

Francesc Guisset Lagresa
1er Secretario de la Agrupación PSC-CP de Llançà

Candidato a la Alcaldía