viernes, 27 de abril de 2012

L’OPOSICIÓ ARRANCA UNA INVERSIÓ SUBVENCIONADA A LLANÇÀ



Gràcies a la pressió del nostre grup PSC-PM i l’oposició en general en el control de la despesa pública del nostre Ajuntament i a la critica constant al fet de que l’Ajuntament no faria o no tenia previst fer cap mena d’inversió a crèdit durant aquesta legislatura, ha provocat que es demani una subvenció a la Generalitat (PUOSC Pla únic d’obres i serveis a Catalunya) per dur a terme les obres d’asfaltatge de l’ aparcament del Centre Vila - Casa de Cultura dels bombers, finançant el cost de l’obra en un 95%.

Així doncs només el 5 del pressupost d’un total que ascendeix a 215.000€ serà d’ aportació municipal. O sigui, el que pagarem els llançanencs, seran uns 11.000€.

La licitació de l’obra serà per procediment obert (hi pot participar qualsevol empresari amb classificació per treballar per l’administració pública) S’ha tramitat per procés urgent escurçant el termini a tretze dies naturals per presentar les diferents proposicions. S’ha creat una mesa de contractació per escollir el contractista que realitzarà l’obra.

Des del nostre grup valorem molt positivament que l’Ajuntament de Llançà es bellugui per trobar finançament amb la finalitat de realitzar infraestructures que millorin el nostre municipi, sense carregar de manera extraordinària amb impostos o contribucions especials als llançanencs.



PSC-PM associació Llançà