domingo, 6 de mayo de 2012

L’ALCALDE DE LLANÇÀ ENS DEIXA EN VIA MORTA



En el Ple del mes d’agost, el grup municipal PSC-PM i la resta de grups de l’oposició, vàrem presentar una moció sobre la situació en que es troba la línea de tren entre Figueres i Port-Bou, demanant que l’alcalde prengués partida sense cap mena de reserva per la defensa aferrissada d’aquesta línea, tal com pregonava als quatre vents, en els diferents mitjans de comunicació. Com era d’esperar la seva resposta va ser tant complaent com ambigua, tancant la seva intervenció amb l’habitual “que ens mantindria informats periòdicament sobre les converses mantingudes amb el Conseller, Sr. Recoder”.

Veient que s’acosta l’estiu i “el més calent és a l’aigüera”, i essent un tema molt important pel futur econòmic del nostre poble ja que depenem particularment del turisme i és bàsic per la mobilitat de la gent del nostre poble, en el Ple d’abril, davant l’habitual passivitat del Sr. Alcalde, vàrem tornar a preguntar en quin punt es troben aquestes converses, si s’ha estudiat la possibilitat d’augmentar la freqüència de trens i que aquests morin a Llançà enlloc de Figueres, als efectes que es pugui garantir als viatgers un transport ferroviari en condicions.

Essent Port-Bou notícia per la reunió entre diferents càrrecs de la Generalitat amb el seu alcalde i regidors per intentar arrancar un compromís avantatjós pel seu municipi, ens preguntem ¿on és el nostre alcalde per defensar els interessos de Llançà?, ¿on és la figura del nostre Diputat provincial?, ¿on és el nostre ex-President del Consell Comarcal?, ¿on és el seu compromís amb el poble i amb el turisme?, principal font dels ingressos del nostre poble.



Signat :PSC-PM Llançà,