jueves, 3 de julio de 2014





   



 SÍLVIA BARRIS ROCA, com a Regidora del PARTIT DEL SOCIALISTES DE CATALUNYA - PSC-PM,                              a l’ajuntament de LLANÇÀ, i per delegació del seu Portaveu, es dirigeix al Consistori en PLE, i presenta la següent                pregunta per a que sigui contestada de manera suficient i raonada en el debat del Ple.

MOTIVACIÓ:

Que sient el passeig marítim i l’illot del Castellar uns dels llocs més visitats del poble, s’hauria d’intentar fer-ne 
un lloc més agradable per al passeig, i tenir-ne més cura en la conservació i el manteniment, sobretot a 
l’època estival que és quan hi ha més afluència de gent.

DEMANEM

  • Quines mesures es prendran per tal de que el passeig es mantingui net?
(ens referim principalment al buidatge de les papereres i a la neteja de tota la brutícia que queda 
enganxada en el terra degut a refrescs, sucs, gelats, fruits palmeres...)
  • Quina solució trobem per a les jardineres del carrer Castellar que en alguns llocs els vianants no                                            poden passar-hi per què aquestes estan al mig del pas?
  • Que el Castellar es repobli i replanti amb plantes autòctones, arrancant les plantes invasores com                                              ara la Carpobrotus edulis (ungla de gat), fent-ne un seguiment per tal de que no es continuï                                          reproduint, i també que es dugui a terme un seguiment periòdic en la poda i conservació de les  espècies ja                  existents per tal d’ embellir aquest espai i els seus voltants.
  • Que es dugui a terme un manteniment i en cas necessari la renovació dels cartells informatius, per tal   de que                tots donin una imatge curada i homogènia i també la col·locació d’un cartell informatiu en el mirador                                        del Castellar, indicant el llocs d’interès que des d’allà es poden contemplar , Port de la Selva,                                                     Cap de Creus, Grifeu, Cap de Cervera, França... .



Llançà, a 4 de juny de 2014




Signat: Sílvia Barris Roca

PSC_PM

No hay comentarios:

Publicar un comentario