lunes, 16 de mayo de 2011

ESCRIT FRANCESC GUISSET A LA FONA Nº11

A les portes d’unes noves eleccions municipals, vull encoratjar-vos a anar massivament a les urnes, doncs només així podrem afrontar amb garanties una expectativa real de canvi a Llançà, davant més de 25 anys de majories absolutes de CIU. A més a més, la concurrència de sis grups polítics, enlloc dels cinc que es presentaren als anteriors comicis, per aplicació de la Llei d’Hondt, fragmenta el vot en benefici de la llista més votada.
D’altra banda, també cal tenir present que els partits que abanderem el canvi a Llançà, ens trobem amb la gran dificultat afegida, d’haver de tombar una majoria absoluta configurada pel pacte del CIU-SI o del Bloc Municipalista, doncs ambdues formacions ja han anunciat sense gaires contemplacions que reeditaran el pacte. Un fet realment insòlit, com patètic, que m’atreveixo a dir, que només passa en el nostre poble, juntament amb tots els rumors maliciosos i deslleials que malauradament ja ens acompanyen a la present campanya electoral.
Davant d’aquest desvergonyiment i poca-soltades, que, desenganyeu-vos, no busca altra cosa, que la vostra desafecció a la política, i en conseqüència, l’abstenció a les urnes, només podem combatre-ho amb una participació massiva, valenta i decidida a les properes eleccions municipals, si realment volem  posar fi, a aquests, més de 25 anys de desgovern en el nostre poble.
No us deixeu vèncer pel desànim!!! Sigueu valents!!! Indigneu-vos!!! Rebel·leu-vos pel canvi.
FRANCESC GUISSET

No hay comentarios:

Publicar un comentario